Voor bewoners
en zorgverleners

Made in Germany.

Een moderne look en overtuigende kwaliteit.

Onze producten en oplossingen worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met architecten, zorgverleners, ontwerpers en specialisten uit de zorgsector en medische branche. Onze focus ligt daarbij altijd op de mensen die wij met onze hulpmiddelen willen ondersteunen. Wij bieden u de hoogste kwaliteitsstandaard en moderne producten.

Eindejaarsactie

Promoactie op verzorgingsbaden en tilliften

Om de lancering van onze nieuwe website extra in de verf te zetten pakken we dit jaar uit met een eindejaarsactie. Lees er snel meer over…

Lees meer

Levenskwaliteit verbeteren.

Langdurige zorg.

Uiterst nauwgezet ontwikkelen wij oplossingen om personen veilig te baden, te verzorgen en te verplaatsen, die het welzijn van bewoners van instellingen voor langdurige zorg actief verhogen.

Lees meer

Zorg voor personen met een handicap.

Verantwoordelijk ten opzichte van zorgverleners en zorgbehoevenden: hoogwaardige hulpmiddelen helpen bij het waardig en veilig verzorgen van mensen met beperkingen. Hun maximale functionaliteit en lange levensduur onderscheiden onze producten.

Lees meer

Zorg voor personen met brandwonden.

Veilige verzorging van personen met brandwonden: onze speciale baden voor deze patiënten voldoen aan de hoogste normen voor hygiëne, ergonomie en duurzaamheid.

Lees meer

Altijd op de hoogte.

BEKA-nieuws

Naar het nieuwsoverzicht