DIFFERENT BY DESIGN
Zorgoplossingen met een compromisloos ontwerp,
gecreëerd met de behoeften van onze gebruikers in het achterhoofd.

Made in Germany.

Een moderne look en overtuigende kwaliteit.

Onze producten en oplossingen worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met architecten, zorgverleners, ontwerpers en specialisten uit de zorgsector en medische branche. Onze focus ligt daarbij altijd op de mensen die wij met onze hulpmiddelen willen ondersteunen. Wij bieden u de hoogste kwaliteitsstandaard en moderne producten.

Levenskwaliteit verbeteren.

Verzorgingsbaden.

Uiterst nauwgezet ontwikkelen wij oplossingen om personen veilig te baden, te verzorgen en te verplaatsen, die het welzijn van bewoners van instellingen voor langdurige zorg actief verhogen.

Verzorgingsbaden

Verantwoordelijk voor verzorgers en zorgbehoevenden.

Doucheoplossingen.

Onze doucheoplossingen bieden veilige en comfortabele zorg voor bewoners. Ons assortiment omvat hoogwaardige bad- en doucheliften, douchepanelen en douchewagens. Wij begrijpen dat douchen voor veel bewoners een gevoelig onderwerp kan zijn. Daarom zetten wij ons in om veilige en comfortabele oplossingen te bieden voor een waardige douche-ervaring, die het algehele welzijn van de bewoners verbetert.

Doucheoplossingen

Tillen en verplaatsen.

Veilige verzorging van personen met brandwonden: onze speciale baden voor deze patiënten voldoen aan de hoogste normen voor hygiëne, ergonomie en duurzaamheid.

Tillen en verplaatsen

Gunningsbeslissing.

Zorgbedrijf Antwerpen – Raamovereenkomst baden

Het Zorgbedrijf Antwerpen heeft ons met de beste prijs/kwaliteitsverhouding verkozen voor het leveren van hoog-laag baden en kantelbaden. Lees er snel meer over…..

Lees meer

Gunningsbeslissing.

Koopkoepel – Raamovereenkomst tilliften

Koopkoepel heeft ons met de beste prijs/kwaliteitsverhouding weerhouden voor het leveren van actieve en passieve tilliften. Lees er snel meer over…..

Lees meer