Over ons

Kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid.

Sinds de oprichting in 1967 heeft BEKA Hospitec zich ontwikkeld tot een internationaal actieve en zeer succesvolle producent van een premium merk voor hulpmiddelen voor zorg en revalidatie. In samenwerking met ons sterk wereldwijd dealernetwerk exporteren wij medische producten en oplossingen naar Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië, Australië en het Nabije Oosten. Daarbij kunnen wij flexibel en doelgericht ingaan op de bijzondere eisen van onze internationale markten.

BEKA Hospitec is momenteel een van de innovatiefste bedrijven in de branche en onze klanten waarderen niet alleen onze kwaliteitsproducten ‘made in Germany’, maar ook onze betrouwbaarheid en oplossingsgerichte ontwerpen.

Wij kunnen een beroep doen op onze knowhow in de uitrusting van zorginstellingen, ziekenhuizen en tehuizen voor personen met een handicap met geschikte hulpmiddelen voor hygiëne en transfer, maar ook in het ontwerp en de uitrusting van complete revalidatie- en behandelingsinrichtingen.

BEKA Hospitec is een belangrijk onderdeel van een internationale bedrijvengroep. Ons moederbedrijf is het succesvolle Astor-Bannerman in Groot-Brittannië, dat meer dan 25 hulpmiddelen voor personen met een handicap produceert en verkoopt aan instellingen en particulieren. Onze nauwe samenwerking leidt voortdurend tot een waardevolle, grensoverschrijdende uitwisseling van expertise.

BEKA Hospitec International.

Onze partners wereldwijd.

Met productievestigingen in Duitsland en Groot-Brittannië exporteren wij medische producten en oplossingen naar Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië, Australië en het Nabije Oosten.

Werken in het BEKA-team, met aangename collega’s die elkaar ondersteunen, waar persoonlijke vaardigheden uitgedaagd en ontwikkeld worden en samen doelen bereiken tot veel voldoening leidt.

Andreas Proske

Het is leuk om samen met mijn team moderne, innovatieve verzorgingsconcepten te ontwikkelen voor de klant.

Jörg Krieger

Wij kunnen de toekomst niet voorspellen, maar wij kunnen ze wel samen vormgeven.

Christine Wagner

Made by BEKA Hospitec – dat verplicht en motiveert mij en mijn medewerkers om elke dag het beste van onszelf te geven voor onze klanten.

Michael Los Santos

Elke dag opnieuw verheug ik mij op het contact met mijn internationale klanten, de veelzijdigheid van mijn taken en de samenwerking met mijn vrienden.

Bianca Imm