Opties verzorgingsbaden

 • Aromatherapiesysteem

  Met een in de kuip geïntegreerd aromatherapiesysteem bezorgen verschillende geuren die samen met opgewarmde lucht in luchtbellen in het water opborrelen, de persoon in het bad een aangename zintuiglijke ervaring. Vanzelfsprekend is de bediening eenvoudig en het systeem onderhoudsvrij. (Deze optie is alleen mogelijk in combinatie met de optie bubbelbad.)

 • Lichttherapiesysteem

  Ledspots die aan de zijkant in de kuip zijn ingebouwd, zorgen voor een aangename verlichting, zonder dat de persoon in bad wordt verblind. De vrij instelbare kleur en een selectie van automatische lichtprogramma’s biedt therapeuten alle mogelijkheden.

 • Bubbelbad

  Een whirpoolsysteem met warme lucht dat in de kuip is geïntegreerd, biedt de zorgbehoevende een heerlijk relaxerend bad. Het masserende en aangenaam prikkelende effect zorgt voor ontspanning en bevordert de doorbloeding van de huid. Dankzij een speciaal proces kunnen zich in de sproeikoppen geen kiemen ontwikkelen en hoeft men dus geen desinfectiesysteem te gebruiken.

 • Soundsysteem

  In de kuip bevinden zich ter hoogte van het bovenlichaam hoogwaardige vibratieluidsprekers, die muziek omzetten in trillingen in het water, zodat voor de persoon in bad een voelbare klankbeleving ontstaat en een behandeling volgens de nieuwste inzichten mogelijk is. Met de USB-aansluiting kan de muziek vrij worden gekozen.

 • Bluetooth-soundsysteem

  Het bluetooth-soundsysteem laat de zorgbehoevende tijdens het baden genieten van muziek. Deze wordt heel eenvoudig door een apparaat met bluetooth, zoals bijv. een smartphone of een tablet, gestreamd en direct via in de kuip geïntegreerde vibratieluidsprekers met versterker afgespeeld.

 • Badkuipverkorting

  Om in de badkuip te steken, in extra stevige uitvoering, om de zorgbehoevende bij het baden een veilige houvast te geven. Verkrijgbaar als transparante uitvoering voor gebruik in combinatie met het lichttherapiesysteem.

 • Desinfectiesysteem

  Het ingebouwde desinfectiesysteem biedt maximale bescherming tegen kruisinfecties en laat toe om een eigen geschikt en goedgekeurd concentraat voor desinfectie van oppervlakken te gebruiken. De desinfectiesproeier is tegen verkeerd gebruik beveiligd, waardoor de zorgbehoevende tijdens het baden niet per ongeluk met het desinfectiemiddel in aanraking kan komen.

 • Automatische vulling van het bad

  Met de automatische vulling kan het bad vooraf worden gevuld. Enerzijds biedt dat het voordeel dat de zorgbehoevende na het sluiten van de deur en het kantelen van het bad direct in warm water ligt. Anderzijds vormt deze optie ook een duidelijke tijdsbesparing voor de zorgverlener, wat opnieuw de zorgbehoevende ten goede kan komen.

 • Wijziging van de kijkrichting

  Met deze optie kan de zorgbehoevende tijdens het baden vrij in de ruimte rondkijken. De verandering van de leidingen voor watertoevoer en -afvoer gebeurt achter de badbekleding. De look van het verzorgingsbad wordt hierdoor niet beïnvloed.

 • Noodfunctie bij stroomuitval

  Een ingebouwde accu voedt de besturingseenheid bij stroomuitval, zodat de kantelfunctie altijd werkt.

 • Speciale RAL-kleur

  Voor een naadloze integratie in uw badkamerinrichting: de kleur van de kuip kan binnen het RAL-systeem naar uw smaak worden aangepast.